Hverdagen
Sandkasse juni 2020
Sommerferie 2020 restaurant i skoven
EFterår 2020 blade
Sep 21 æbletryk på snor
Sep 21 3 gutter væltet

Skovlivet - vores hverdagVi åbner 6.30.

Børn der møder inden 7.45 kan få morgenmad i børnehaven.


Kl. 9 ser vi helst at alle børn er mødt, fordi vi så småt går i gang med dagens aktiviteter.

Kl.ca 9.15 har vi samling. Vi spiser formiddagmad, enten i vores tipi eller udenfor og taler lidt om dagens plan, synger og øver ugedag og måned mv.

Formiddagen bruges på leg og læring, hvor vi arbejder ud fra forskellige emner og temaer kombineret med leg. På undersiden med aktiviteter kan du se mere om nogle af de emner, vi har arbejdet med. Hver fredag formiddag har vi sang og musik.Jævnligt tager vi også på udflugt i vores "bus", enten mindre ture eller heldagsture til nær og fjern.

1-2 gange om ugen deles børnene i grupper: Mariehønerne, fasanerne, rådyrerne. Rådyrerne er fra dec. "skole-gruppen". I grupperne har vi aldersrelaterede emner.


Vi spiser vores madpakker ca kl. 11.30. Før der bliver sagt "værsgo" synger vi vores "madpakkesang"

Efter frokost er der mulighed for at sove til middag i vores soveshelter.


Eftermiddagen bruges på leg og små gøremål som feks. at køre brænde ind i tipien, lave kreative ting med perler mm. eller måske høre en historie.

Eftermiddagsmad tilbydes omkring kl 14. Du kan læse mere om maden her - mellemmåltider 


Efter eftermiddagsmaden kører de første busser og forældrene begynder at dukke op for at hente. Ofte læser der historier, spilles spil eller leges en leg med de tilbagværende børn mens andres hentes eller skal på busserne.

Vi lukker 16.45 - 16 om fredagen.