Hverdagen
glade børn på klatrebane, Ida og Sean W forår 2019
Køkkenhave 2020
Sandkasse juni 2020
Sommerferie 2020 restaurant i skoven

Skovlivet - vores hverdagVi åbner 6.30. Om sommeren møder alle ind i skoven. Når det er for mørkt til det, møder man ind i opsamlingshuset ved vejen. Herfra går vi i skoven ved 8 tiden.

Opsamlingshuset bliver brugt morgen og eftermiddag i forbindelse med aflevering og afhentning samt ved ekstremt dårligt vejr, hvor det er for risikabelt at opholde sig i skoven.

Børn der møder inden 7.45 kan få morgenmad i børnehaven.


Kl. 9 ser vi helst at alle børn er mødt, fordi vi så småt går i gang med dagens aktiviteter.

Kl.ca 9.15 spiser vi formiddagmad, enten i vores tipi eller udenfor.

Formiddagen bruges på leg og læring, hvor vi arbejder ud fra forskellige emner og temaer kombineret med leg. På undersiden med aktiviteter kan du se mere om nogle af de emner, vi har arbejdet med. Hver fredag formiddag har vi sang og musik.Jævnligt tager vi også på udflugt i vores "bus", enten mindre ture eller heldagsture til nær og fjern.

1-2 gange om ugen deles børnene i grupper: Mariehønerne, fasanerne, rådyrerne. Rådyrerne er fra dec. "skole-gruppen". I grupperne har vi aldersrelaterede emner.


Vi spiser vores madpakker ca kl. 11.30. Før der bliver sagt "værsgo" synger vi vores "madpakkesang"

Efter frokost er der mulighed for at sove til middag i vores soveshelter.


Eftermiddagen bruges på leg og små gøremål som feks. at køre brænde ind i tipien, lave kreative ting med perler mm. eller måske høre en historie.

Eftermiddagsfrugt tilbydes dagligt ca. kl. 14.30. Ind imellem tilbydes også snobrød, bålbrød eller suppe, som vi laver over bålet i tipien eller ved bålpladsen udenfor.


Kl. ca 16 går vi igen til opsamlingshuset. Nogle bliver hentet før og de tidlige eftermiddagsbusser kører også før. Der leges i husets have til lukketid; om vinteren dog kun indtil det bliver mørkt, hvor vi går ind i huset.Frederiksdalsvej 22, 4912 Harpelunde. Tlf: 53 29 64 40. Email:eventyrskoven@eventyrskoven-frederiksdal.dk