Faciliteter
Bål forår 2020
sove til middag forår 2020
0316f776-0a63-4411-a72c-c01bee5d0b6c - Kopi
1efe7f43-0a21-4b1f-b04f-2d9f0fbe86e6 - Kopi (2) - Kopi

Faciliteter


Vores faciliteter er jo først og fremmest skoven, stierne, markerne omkring og stranden - og det vil tage meget lang tid at beskrive det :-)


Men vi har selvfølgelig og nogle lidt mere almindelige faciliteter. I skoven har vi vores legeplads med rutsjebane, klatreting, gynger og vores egen lille parkourbane.


Der er vores tre tipier og vores to bålsteder samt vores to sheltere, hvor børnene sover til middag. I tipierne spiser vi når det regner eller er kold og her kan børnene laver perler, puslespil, lege med klodser eller andre kreative ting.


I skoven er også vores skovvogn, hvor vi har toilet, køleskab og plads til vores skiftetøj - vigtigt med en hverdag i al slags vejr.

Ved siden af selve børnehaven har vi adgang til en lille pavillon, hvor vi tit sidder og spiser og tegner, hvis det regner. Vi bor også lige op ad Sansestien, som du kan læse mere om et andet sted på siden her. 


Oppe ved vejen ligger vores opsamlingshus. Her er vi når det stormer kraftigt eller er meget koldt. Der leger vi tit i haven og vi har lidt legetøj samt et køkken, hvor vi tit laver noget mad i forbindelse med projekter eller lidt ektra lækkert eftermiddagsmad. Her har de voksne også kontorfaciliteter og lidt depotplads.


Ud over vores egne faciliteter låner vi om vinteren gymnastiksalen i Sandby til lidt indendørs udfoldelser en gang om ugen. Om sommeren går turen ofte forbi Naturcenteret, der ligger her ved Frederiksdal med de skønneste udsigt.