Skolesamarbejde

Samarbejde med lokale skoler.

Vi er en selvstændig børnehave og er, som sådan, ikke tilknyttet nogen bestemt skole. Derfor vælger forældre til børn hos os naturligvis helt frit hvilken skole, barnet senere skal starte på. Og vi har hvert år i april børn, der starter på mange forskellige skoler. For alles vedkommende gælder det, at vi tilbyder, at en pædagogisk medarbejder tager med barnet/børnene på besøg på deres kommende skole, hvis skolen indbyder til det inden for normal arbejdstid.


Samtidig har vi dog et lidt tættere samarbejde med Horslunde Realskole. Samarbejdet med Horslunde Realskole har vi haft en længere årrække. Eventyrskovens børn kommer i musikalsk legestur på skolen og som noget nyt deltager vores skolegruppe i 2022 i "leg og læring" på skolen. Hvis man går i Eventyrskoven er man sikret en plads på Horslunde Realskole.


Når førskolestarten nærmer sig tager vi gerne imod besøg fra de omliggende skolers SFO. Det giver mulighed for at vores børn kan vise deres "nye" voksne det miljø de kommer fra.Og kan møde nogle af de børn de vil møde i SFO efter 1. april. 


Du kan læse mere om Horslunde Realskole på:http://horslundereal.skoleporten.dk/sp


Vi arbejder naturligvis også med skoleparathed - altså at børnene er parate til skolestarten det år de fylder 6. Det kan du læse mere om her - kommende skolebørn