Aktiviteter

 

Aktiviteter

 

Herunder vil du kunne se lidt om de forskellige emner og projekter vi har, samt lidt billeder fra de ture vi tager på. Det er dog kun et udpluk, men vi forsøger at skifte lidt ud. På vores facebook side https://www.facebook.com/Eventyrskoven-Frederiksdal-205192107538/ kan du også følge med i vores aktuelle projekter.

Et projekt med sjov og ballade: cirkus. Børnene øvede sig som tigre, klovne, stærke mænd og linedansere i flere uger. Der blev lavet rekvisitter og kostumer og til sidste "grande finale", hvor børnene opførte en forestillig for hinanden. Forældrene måtte nøjes med lidt video i denne omgang. Undervejs fik børnene både øvet motorik og balance og ikke mindst prøvet kræfter med at stå frem for andre - meget stolte børn vi fik ud af det.

Et billede fra en strandtur i sommerferien

Netop i ferier hvor der ikke er så mange børn, benytter vi os af muligheden for at køre nogle små udflugter. Så sker der også lidt spændende for de børn, der ikke har mulighed for at holde ferie netop de uger. Her er vi kørt til Vindeholme Strand men ellers har vi jo også i hverdagen stranden dejlig tæt på.

 

Frederiksdalsvej 22, 4912 Harpelunde. Tlf: 53 29 64 40. Email:eventyrskoven@eventyrskoven-frederiksdal.dk

Copyright © All Rights Reserved