Leder Bitten Marx

Bitten Marx Jørgensen 


Hej alle,  

 

Jeg hedder Bitten og er leder i Eventyrskoven Frederiksdal. 

 

Fra mine mange års beskæftigelse på børn- og ungeområdet, har jeg særligt lært én ting om mig selv: Jeg brænder først og fremmest for det gode børneliv!  

 

Som leder i Eventyrskoven Frederiksdal, er det netop passionen for det gode børneliv, jeg får lov til at sætte 100% i centrum. Dette er et fuldstændigt unikt børnehavetilbud, som skaber ressourcestærke, modige børn, der alle får den bedste start på både barndommen og skolelivet.  

 

Alle undersøgelser om skovbørnehaver viser, at det institutionsliv, som vi kan tilbyde, skaber børn, der senere klarer sig godt – både sprogligt, motorisk, socialt og fagligt.   

 

Jeg føler mig meget beæret over at få lov til at bidrage til dette i disse fantastiske omgivelser.  

Toppen af godt børneliv  


Men hvad laver jeg så på Lolland? Jeg har fået en unik mulighed for at vende tilbage til det, det hele drejer sig om: Nemlig børnene. Efter min opfattelse er Eventyrskoven Frederiksdal indbegrebet af godt børneliv – og det vil jeg gerne bidrage til.   

 

Denne perle af en institution rummer alle de ting, jeg mener der skal til, for at gøre vores børn klar til et godt liv.  

 

Vi har et dedikeret og fagligt stærkt hold af medarbejdere, som altid går den ekstra mil for at gøre institutionen til et sundt miljø for børnene. En bestyrelse, der vil gå langt for at sikre de bedste betingelser og en forældregruppe, der kan se værdien i et børneliv i skov og natur.   

 

Jeg er dybt fascineret af det fællesskab og den faglighed, som alle udviser, og jeg glæder mig mere end noget andet til at være en del af det.  


Hvem er jeg?  

 

I det private:  

Jeg er fynbo – opvokset et skønt sted langt ude på landet i grønne og åbne omgivelser. Jeg har aldrig siddet stille og har gennem årene boet både i det meste af Danmark og i perioder i udlandet.  

I dag er jeg bosat i Søborg og bor sammen med min mand og mine to dejlige børn. Jeg sætter stor pris på udelivet og bruger meget tid på rejser, roning, meditation, gå- og løbeture.  

 

Arbejde og uddannelse:   

Jeg er uddannet pædagog og har derudover en kandidat i pædagogisk sociologi. Jeg har altid haft fokus på både min faglige og personlige udvikling, og har derfor taget mange efteruddannelser og kurser, bl.a. indenfor sprogudvikling og ledelse.  

 

Nogle af de områder, jeg har interesseret mig mest for igennem årene, har været sprogstimulering og sprogudvikling, daginstitutionsledelse, integration, udsatte grupper og pædagogisk vejledning.   

 
Jeg har været med til at uddanne både ledere og bestyrelser i hele landet, og har bl.a. som sagsbehandler og pædagogisk- og organisationskonsulent, fået stor erfaring med det kommunale samarbejde, hvilket er af stor betydning for en privat daginstitution.   

 

Jeg har tænkt mig at trække på al min erfaring i mit nuværende lederskab.  
Vil du videre med? Kontakt os på 53 29 64 40 og få en snak